Hyresgästenkät till Skoglunds boende

Den här veckan kommer flertalet av våra bostadshyresgäster att få en hyresgästenkät med posten. Vi använder företaget Scandinfo får att regelbundet ta reda på vad ni hyresgäster tycker om ert boende och oss på Skoglunds. För att få bra underlag önskar vi få in så många svar som möjligt, därför är just ditt svar och dina synpunkter viktiga. Det finns även möjlighet att svara via webben, där det också går att välja mellan flera olika språk, mer info kommer i utskicket.

Vad har vi då gjort efter den senaste undersökningen? I Leksand, Rättvik och Mora så har majoriteten av lägenheterna fiberanslutits, många har även fått ny kabel-TV lösning. Limhagen-området i Leksand har fått ny asfalt och rustade grönytor. Borlänge: Nya tvättmaskiner, torkskåp och bättre belysning i källarplan. Rättvik: Förbättrade utebelysningar samt ny lekplats på Hvilan. Mora: Fönsterbyte på Kyrkogatan 13, ny tvättutrustning på Moragatan 18.

Som tack för att du svarar på undersökningen kommer Skoglunds att skänka 20 kronor för varje enkätsvar till Barncancerfonden. Den senaste undersökningen resulterade i en insättning på 7.600 kr

Stort tack på förhand.