• BRF Dal-Jerk

   Rättvik

  • BRF Dal-Jerk

   Rättvik

  • BRF Dal-Jerk

   Rättvik

  • BRF Dal-Jerk

   Rättvik

  BRF Dal-Jerk i Rättvik SLUTSÅLT

  Skoglunds är stolta att presentera BRF Dal-Jerk, 12 st välplanerade bostadsrätts-lägenheter med en hög standard och ett centralt läge i Rättvik. Byggstart skedde hösten 2017, med inflyttning under tredje kvartalet 2018.

  I korsningen mellan Vasagatan och Torggatan uppförs en trevåningsbyggnad.
  Fastighetens läge är centralt på riktigt, inom 5 minuters gångavstånd så når du såväl Rättviks affärs– och resecentrum, som marknadsplatsen och Siljans strand. Lägger du på några minuter till så når du fina rekreationsområden och sevärdheter.

  Fastigheten innehåller totalt 12 stycken lägenheter i två olika storlekar: 4 RoK på 100 kvm och 3 Rok på 81 kvm. Alla lägenheter har egen entré och det finns tillgång till hiss till våning 2 och 3. Bostäderna är välplanerade med ljus och öppen planlösning och har en hög standard. Fastigheten kommer att vara fiberansluten vilket ger möjlighet att koppla in TV, internet och telefon via bredbandsanslutning.

  Sommaren är en fantastisk period i Rättvik och då är det skönt att kunna sitta utomhus. Samtliga lägenheter är utrustade med dubbla balkonger eller uteplatser, den ena in mot gården och den andra mot Lerdal. Totalt ca 25 kvm med extra utrymme. Byggnaden är förhöjd jämfört med gatunivån vilket ger en minskad insyn även i lägenheterna på markplanet.

  Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd i en separat uthusbyggnad på gården. På gården finns det också tillgång till parkeringsplatser med motorvärmaruttag.

  Brf Dal-Jerk erbjuder ett bekvämt boende för såväl yngre som äldre. Ett boende med närhet till både naturen och den service som centrala Rättvik har att erbjuda. För dig som idag bor i villa men vill slippa gräsklippning och snöskottning- här är alternativet!

  Byggstart skedde hösten 2017, med inflyttning under tredje kvartalet 2018.

  Vilken lägenhet skulle du vilja ha?

  Lägenheterna finns i storlekar om 3 RoK på 81 kvm och 4 Rok på 100 kvm. Du kan ta en virtuell rundvandring och se vilken som passar dig.

  Här kan du kika in i lägenheterna

  Hur värms lägenheten? Finns det nåt förråd?

  Svar på dessa frågor (och många mer) finner du i vårt Bofakta-blad. Där hittar du planritningar och fullständiga rumsbeskrivningar.

  Vårt bofaktablad (öppnas som PDF)

  Centralt läge med närhet till både service och natur

  Vill du veta mer vad Rättvik har att erbjuda som bostadsort? Du hittar en hel del information på Rättviks Kommuns hemsida.

  Rättviks kommuns hemsida

  Vi samarbetar med Eric Thors fastighetsbyrå

  Göran Thors, Eric Thors fastighetsbyrå

  Ansvarig mäklare BRF Dal-Jerk

  Mobil: 070-330 14 31Direkt: 0248-100 33

  Lägg till kontakt i adressboken

  Kontakta mig för mer info om BRF Dal-Jerk

  Anders Skoglund

  Arbetschef / Projektutveckling

  Mobil: 070-405 04 53Direkt: 0247-25 60 30

  Linked InLägg till kontakt i adressboken