• Etapp 1 är slutsåld

   Även etapp 2 är slutsåld

  • Ski in/out i kläppen

   BRF Fjällsippan

  • Lägenheter med hög standard

   BRF Fjällsippan

  BRF Fjällsippan i Kläppen. (SLUTSÅLD)

  BRF Fjällviolen i Kläppen väckte ett jätteintresse, nu går Skoglunds Bygg vidare och kan presentera BRF Fjällsippan, ytterligare 12 st bostadsrätts-lägenheter med ett unikt Ski In/out läge. Byggnationen pågår för fullt och beräknad inflyttning är slutet av november 2017.

  Lägenheterna finns i storlekar upp till 73 kvm och håller en hög standard med inspirationer från den nordiska fjällmiljön. Lägenheten innehåller ett större sovrum med plats för dubbelsäng och två stycken mindre sovrum med plats för våningssängar, möjlighet till totalt sex bäddar. Hallen är utrustad med klinkergolv, torkskåp och en gästtoalett. Det helkaklade badrummet har dusch och bastu samt en kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Kök & vardagsrum har en öppen planlösning med braskamin och utgång till en egen balkong i sydläge med utsikt över skidområdet.

  Lägenheterna värms genom bergvärme via vattenburen golvvärme i bottenplan och på övreplan. Parkering av bilar sker i anslutning till husen och varje lägenhet har ett utvändigt skidförråd. Gångavstånd till skiduthyrning, restaurang och after ski.

  Mycket goda uthyrningsmöjligheter via Kläppen Ski Resort.

  Unikt Ski In/out läge mitt i Kläppen Ski Resort

  Kläppen Ski Resort är en privatägd skidanläggning i Sälen området. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för alla smaker och för både stora och små.

  Lär mer om Kläppen (extern länk)

  Hur värms lägenheten? Ingår det något förråd?

  Svar på dessa frågor (och många mer) finner du i vårt Bofakta-blad. Där hittar du planritningar och fullständiga rumsbeskrivningar.

  Vårt bofakta-blad (öppnas som PDF)

  Vilken lägenhet skulle du vilja ha??

  Lägenheterna finns i storlekar om 66-73 kvm med i grunden samma planlösning, sedan blir det mindre variationer beroende på placering i huset etc.

  Här hittar du insidan av lägenheterna

  Kontakta mig för mer info om BRF Fjällsippan

  Anders Skoglund

  Arbetschef / Projektutveckling

  Mobil: 070-405 04 53Direkt: 0247-25 60 30

  Linked InLägg till kontakt i adressboken

  Vi samarbetar med Fastighetsbyrån i Sälen

  Anna Sjögren Andersson, Fastighetsbyrån

  Ansv mäklare BRF Fjällviolen & BRF Fjällsippan

  Mobil: 070-630 28 52Direkt: 0280-260 20

  Lägg till kontakt i adressboken