Ledig tjänst - Teknisk förvaltare till vårt Fastighetsbolag.

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Vi söker nu en erfaren Teknisk Förvaltare med placering i Leksand.

Som Teknisk förvaltare…

… hos Skoglunds har Du det tekniska samordningsansvaret för såväl företagets egna fastigheter som våra externa förvaltningsobjekt. Du kommer att ingå i ett förvaltningsteam där du arbetar i nära samarbete med bla fastighetsförvaltare och fastighetsskötare. I arbetet ingår även att ansvara för samtliga myndighetskrav som kan åligga våra fastigheter, inkl vårt systematiska brandskyddsarbete.

Du har en aktiv roll i arbetet med att effektivisera mediaanvändningen i våra fastigheter, tillsammans med fastighetsförvaltarna genomför du upphandlingar av entreprenader och fastigheternas planerade underhåll. Du handlägger självständigt utredningar, analyserar nyckeltal etc och initierar förbättrings- och besparingsåtgärder. Som vår tekniska förvaltare kommer du att medverka i bolagets budget- och prognosarbete samt ekonomirapportering.

Din profil och dina erfarenheter

  • Du känner dig trygg i rollen som teknisk förvaltare och har några års erfarenhet inom området. Som person är du engagerad, strukturerad, driven och målmedveten med en öppenhet och vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten och dina kollegor.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom bygg- och installationsteknik eller annan dokumenterad erfarenhet som motsvarar detta.
  • Du har vana av att ansvara för genomförande av projekt från start till mål med uppföljning och styrning mot överenskomna mål.
  • Du skall ha god förhandlingsvana och hög grad av affärsmässighet.
  • Du skall vara serviceinriktad, ha gott omdöme och en positiv framtoning.

Övrig information

Din huvudsakliga placering är vid vårt huvudkontor i Leksand men du kommer att behöva vara ute på vårt fastighetsbestånd löpande vilket gör att B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag:

2018-04-03, Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktinformation

Information om tjänsten: Stefan Persson, tf Fastighetschef. Tel. 0247 – 25 60 07 eller 073 – 633 41 23

Ansökan sker i första hand via vår hemsida www.skoglunds.se eller skicka CV och Ansökningsbrev till HR Ansvarig, Mikael Wilen, mikael.wilen@skoglunds.se

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.

Har du frågor om tjänsten?

Stefan Persson

Fastighetschef. Förvaltare Hjultorget

Mobil: 073-633 41 23Direkt: 0247-25 60 07

Linked InLägg till kontakt i adressboken