Canal Digital Kabel-TV blir Bredbandsbolaget Kabel-TV

Nedanstående information gäller enbart våra lägenhetshyresgäster i Leksand och Rättvik.

Canal Digital Kabel-TV har gått ihop med och bytt namn till Bredbandsbolaget Kabel-TV. Det kommer fortsatt att vara samma kanaler i grundutbudet som ingår i hyran, men du kan behöva göra en ny kanalsökning den 20 mars då några kanaler byter plats se nedan. De hyresgäster som köper extra kanalpaket via kabel kommer att få en ny fakturaavsändare, ni ska ha fått information om detta direkt från Tv-leverantören.

Svt 1, Svt 2, tv4, Svt 24, Tv6 och Kunskapskanalen kommer att byta platser med varandra, en ny kanalsökning kan komma att behöva göras på din TV-apparat. Instruktioner om hur du gör detta finns normalt i bruksanvisningen till din TV. I anslutning till bytet från Canal Digital Kabel-TV till Bredbandsbolaget kommer vi erbjuda besök av en tekniker till de som behöver hjälp med analog kanalsökning på sin TV. Denna hjälp är avsedd för dig som har svårt för det tekniska och inte har någon anhörig som kan assistera dig med kanalsökningen. Hjälpen kommer finnas från bytesdagen den 20e mars och eventuellt fler dagar beroende på hur många som anmäler sig. Du kommer få besked ett par dagar innan som visar vilken ungefärlig tid som våra tekniker kommer vara på plats!

Vad ingår?
Kostnadsfri hjälp med analog kanalsökning för er som idag tittar på analoga sändningar på någon av era TV-apparater.
Boka via e-post till boende@skoglunds.se eller ring kundtjänst 0247-123 01. OBS! Sista datum att anmäla sig är: 9e mars 2018

Våra lägenheter i Borlänge, Insjön, Tällberg och Mora berörs inte av detta.