Nya byggprojekt i Leksand

Skoglunds Byggservice har tilldelats en större renovering av Förskolan Pelikanen vid arenaområdet i Leksand. Arbetet kommer att drivas som ett samarbetsprojekt med Leksandsbostäder och Leksands Kommun.  Våra egna målare på Öhrns Måleri kommer att utföra all målning såväl utvändigt samt invändigt. Projektstart sker under november och färdigställande samt inflyttning för verksamheten planeras till April 2019. Omfattningen gör att det blir ett av Skoglunds större Byggservice-projekt de senaste åren.

Skoglunds Bygg har också fått uppdraget av Leksands Folkhögskola att tillsammans med dem utreda möjligheterna att bygga en ny utställningshall. Den 600 kvm stora Wallénhallen kommer att byggas vid Leksands folkhögskola. Konst från Wallénstiftelsen samlingar och utställningar med folkhögskolans studerande kommer att visas här, men huset ska även användas till en hel del annat. Wallénhallen kommer att vara en flexibel arena för kultur där flera olika verksamheter kommer att bedrivas.  Läs gärna mer på www.leksand.fhsk.se