Angående Corona-viruset

I ett led att begränsa spridningen av Corona-viruset så har vi på Skoglunds infört en del nya rutiner, bland annat med syftet att minska flödet av människor på våra arbetsplatser. För våra platskontor och vårt huvudkontor så undanber vi oss tills vidare obokade besök men du är alltid välkommen att ta en första kontakt via telefon eller mejl. Söker du någon särskild person eller ansvarig så hittar du dem här, annars kan du kontakta vår kundtjänst så får du hjälp att komma vidare. Även om du har ett bokat besök eller möte så ser vi att du ska vara frisk och fri från Covid-19 symptom.

För de senaste uppdateringarna gällande utvecklingen kring coronaviruset (covid-19) så rekommenderar vi att du besöker folkhalsomyndigheten.se1177.se eller respektive kommuns hemsida för den ort som du bor i.