Sommarjobb med fastighetsskötsel i Leksand.

Vi söker dig som är i åldern 16 år fyllda och uppåt, med ett intresse för att jobba med enklare trädgårdsarbeten inom vårt fastighetsbolag. Bland arbetsuppgifterna ingår tex gräsklippning, samt rensning av rabatter och buskar på våra fastigheter i Leksand och Insjön.

Du kommer spendera den mesta tiden utomhus, såväl soliga som molniga och ibland regniga dagar. Du måste ha hunnit fylla 16 år innan säsongen börjar. Arbetstiden är heltid och förlagd till vardagar mellan 07.00-16.00. Vi har delat in sommaren i 3 stycken perioder, vecka 24-26 (13 juni-1 juli), vecka 27-29 (4-22 juli) samt vecka 30-32 (25 juli-12 augusti). Ange i din ansökan vilken eller vilka perioder som du har möjlighet att arbeta. 

Om du har möjlighet att börja arbeta redan före vecka 24 så får du gärna ange det under ”Övrigt”. 

Läs mer och ansök här