Ledig tjänst - Arbetsledare till vår Byggservice i Leksand - Rättvik

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Familjeföretaget Skoglunds i Leksand grundades 1891 och består av Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Leksands Maskinpartner, AB Mora Byggservice och Skoglunds Måleri. Vi är verksamma i Dalarna med tyngdpunkt i Siljansområdet.

Byggbolaget erbjuder tjänster inom byggservice, byggentreprenad, byggnadsvård och fastighetsutveckling. Vi är ISO-certifierade avseende Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Vi är totalt ca 160 anställda och omsätter ca 350 mkr. Vi eftersträvar långa relationer med våra kunder, leverantörer och medarbetare. För oss är yrkesstoltheten den bästa kvalitetsgarantin.

Översikt
Vår byggserviceavdelning i Leksand har funnits med sedan start medan avdelningen i Rättvik tillkom under 2015. Verksamheten består av alla typer av byggservicearbeten och våra kunder är både företag, försäkringsbolag och privatpersoner vilket innebär att du som arbetsledare kommer att få arbeta både med större och mindre projekt.

Skoglunds vision ”Alltid nära till hands” betyder att vi ska vara det pålitliga förstahandsvalet som tar vårt ansvar. Från oss ska man alltid bli professionellt bemött, känna sig trygg, lyssnad på och nöjd med det utförda arbetet.

Är Du den som med engagemang, sunda värderingar och ett öppet – positivt sätt vill vara med att förstärka och utveckla vårt företag ytterligare tycker vi att Du ska söka redan idag.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Som Arbetsledare för Byggservice Leksand och Rättvik  är du Skoglunds lokala representant som, tillsammans med Platschefen och en växande grupp medarbetare, ansvarar för att utveckla byggserviceverksamheten i området.

Ditt dagliga arbete består i huvudsak att tillsammans med platschefen planera samt genomföra pågående och kommande projekt inom avdelningen. Du kommer även att ha en tät kontakt med våra hantverkare, liksom med våra kunder och leverantörer. Då en del av projekten rör försäkringsskador ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i programmet MEPS.

Utifrån dina tidigare erfarenheter kan andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella som t.ex. kalkyler, offerter och inköp.

Vi söker dig som…
… har erfarenhet av att arbeta som arbetsledare eller ledande hantverkare inom byggservice. Alternativt att du har erfarenhet från att driva egen byggverksamhet.

Som person är du en driven, strukturerad och serviceinriktad lagspelare som trivs med att ha dagliga kund- och personalkontakter.

Har du erfarenhet av att arbeta i Byggsamordnaren eller har goda kunskaper inom arbetsmiljö är det meriterande.

Vad väntar dig?
Ett flexibelt arbete där du som stöd till platschefen fortsätter utveckla byggserviceavdelningen tillsammans med hantverkarna. På Skoglunds råder en stor prestigelöshet i en platt organisation, det betyder att du alltid kommer att ha kollegor att bolla med när du har olika funderingar. Skoglunds vill också vara en del av din utveckling både genom mentorskap och utbildningsinsatser (internt & externt) när det behövs.

Stöd i dagliga arbetet
Inom byggserviceorganisationen finns arbetschef, handläggare och platschef. På huvudkontoret i Leksand finns även våra stödfunktioner i form av Ekonomi, HR, IT och Marknad som hjälper Dig när Du behöver det.

Körkort
B (B96 eller BE meriterande)

Lön
Månadslön

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning ev. med inledande provanställning.

Tillträde
Tillträde sker enligt ök.

Sista ansökningsdag:
2021-06-13, Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Ansökan via formuläret nedan.

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna mig.

Mikael Steger

Arbetschef Byggservice

Mobil: 073-633 41 09Direkt: 0247-25 60 29

Linked InLägg till kontakt i adressboken

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna mig.

Mikael Wilén

HR-ansvarig

Mobil: 073-633 41 76Direkt: 0247-25 60 76

Linked InLägg till kontakt i adressboken

Jobbansökan: Arbetsledare Byggservice Leksand/Rättvik

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.
    För att kunna utföra rekryteringsprocessen så kommer vi att behandla dina inskickade personuppgifter om utbildningar och anställningar. När tjänsten eller tjänsterna är tillsatta så kommer dina uppgifter att raderas. Informationen samlas in av oss. Det är vi Byggnadsingenjör Nils Skoglund AB, Box 260, 793 26 Leksand, orgnr 556236-5568 som är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att meddela oss. Men om du återkallar ditt samtycke påverkar det inte vår behandling av dina uppgifter innan du återkallade det. Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.