• BRF Hesseborns

   Centralt på riktigt!

  • BRF Hesseborns

   Centralt på riktigt!

  • BRF Hesseborns

   Centralt på riktigt!

  Brf Hesseborns

  Skoglunds presenterar Brf Hesseborns i Leksand, 27 st välplanerade bostadsrättslägenheter med en hög standard och ett riktigt centralt läge

  Längs med den lugna Hantverkargatan, mellan Villagatan och Bygatan, kommer en fyravåningsbyggnad att uppföras. Fastighetens läge kan knappast vara mera centralt, inom 5 minuters gångavstånd så når du såväl Leksands affärs– och resecentrum, som skolor och fritidsanläggningar. Lägger du på några minuter till så når du både sjön Siljan samt Tegera Arena med ishockey och andra nöjen.

  Fastigheten kommer att innehålla totalt 27 stycken lägenheter i flera storlekar. Plan ett till tre innehåller 2 RoK på 59 kvm, 3 RoK på 72-75 kvm samt 4 Rok på 96-100 kvm. För dig som vill ha det lilla extra så kanske den fjärde våningen kan vara något, här hittar du tre stycken rymliga 4 RoK på 130-140 kvm med möjliga tillval som spaavdelning och braskamin.

  Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en ljus och luftig känsla. Köksinredning och övriga materialval är noga utvalda och bidrar till den höga standarden på lägenheten. Fastigheten kommer att vara fiberansluten vilket ger möjlighet att koppla in TV, internet och telefon via bredbandsanslutning.

  Sommaren är en fantastisk period i Leksand och då är det skönt att kunna sitta utomhus. Samtliga lägenheter är utrustade med altan eller balkong, varav en del har i flera väderstreck. På fjärde våningen har dessutom ett par av lägenheterna egna takterrasser. Inglasning av altaner och balkonger går att välja till som tillval. Ramper samt entréer både från innergården och från Hantverkargatan, tillsammans med hissar, gör att lägenheterna blir lättillgängliga.

  Lägenhetsförråd och cykelparkering finner du i källaren på respektive flygelbyggnad. På den lugna innergården kommer det förutom trivselytor att finnas ett miljörum, cykelställ och parkeringsplatser med motorvärmaruttag. Förberedelser kommer att göras för eventuell framtida installation av laddstolpar.

  Brf Hesseborns i Leksand erbjuder ett bekvämt boende för såväl yngre som äldre. Ett boende med närhet till både naturen och den service som centrala Leksand har att erbjuda. För dig som idag bor i villa men vill slippa alla trädgårdsarbeten som gräsklippning och snöskottning mm- här är alternativet!

  Inflyttning är planerad till våren 2021.

  Vilken lägenhet skulle du vilja ha??

  Med storlekar från 60 till 140 kvadratmeter så finns det lägenheter för de flesta behov.

  Läs mer på vår lägenhetsförteckning

  Hur värms lägenheten? Ingår det något förråd?

  Svar på dessa frågor (och många mer) finner du i vårt Bofakta-blad. Där hittar du planritningar och fullständiga rumsbeskrivningar.

  Bofakta öppnas som pdf

  Vill du kika in i någon av lägenheterna redan nu?

  Ibland kan det vara svårt få en uppfattning om hur en bostad kommer att se ut färdig, vi har därför byggt digitala lägenheter som du kan kika runt.

  Här hittar du insidan av lägenheterna

  Kontakta mig för mer info om BRF Hesseborns

  Anders Skoglund

  Arbetschef / Projektutveckling

  Mobil: 070-405 04 53Direkt: 0247-25 60 30

  Linked InLägg till kontakt i adressboken

  Vi samarbetar med Svensk Fastighetsförmedling

  Ammi Troive, Svensk Fastighetsförmedling

  Ansvarig mäklare BRF Hesseborn

  Mobil: 0761-17 17 57Direkt: 0247-155 00

  Lägg till kontakt i adressboken