Kompetens och arbetsglädje

Att jobba på Skoglunds är att bli en del av historien. Vi tycker att det är viktigt att du också har en stor portion stolthet i din yrkesroll, precis som vår grundare Hallmans Per Karlsson en gång hade. Nyckeln är kompetens och arbetsglädje. Med ny kunskap och nya idéer tar vi Skoglunds historia vidare in i framtiden. Därför tror vi på fortlöpande utbildning för våra anställda, bra arbetsvillkor samt en trygg och bra arbetsmiljö.

Vi vet nämligen att när alla medarbetare känner sig trygga, säkra och glada levererar vi bättre jobb och bättre resultat. Vi arbetar med moderna hjälpmedel och följer strikta rutiner för att säkerställa säkerheten, både för dig och alla andra människor i och kring arbetsplatsen, men också för att förhindra skador på material och egendom. Vi jobbar aktivt för att förebygga och motverka eventuella problem på din arbetsplats.

Lediga Tjänster

Snickare till vår Byggservice-avdelning i Borlänge & Falun

Vi söker särskilt dig med en tidigare erfarenhet av att arbeta med försäkringsärenden, både vatten- och brandskador

Läs mer och ansök

Platschef till vår entreprenadavdelning

Som platschef på Skoglunds ansvarar du för genomförandet av såväl större som mindre byggprojekt inom vår entreprenadverksamhet.

Läs mer och ansök

Handläggare till Byggservice Leksand

Vi söker nu en medarbetare med erfarenhet från byggservice, tanken är att du ska kunna hjälpa till i olika skeden av byggserviceprocessen.

Läs mer och ansök

Nyfiken på byggbranschen?

Läs mer om hur det är att jobba inom byggbranschen

byggare.com

Nyfiken på fastighetsbranschen?

Läs mer om vilka yrkesroller det finns

jobba-i-fastighetsbranschen.se

Nyfiken på måleribranschen?

Läs mer om hur det är att arbeta som målare.

malare.nu

Spontanansökan

Om du tror att vi skulle trivas med varandra, men inte hittar någon ledig tjänst som passar dig just nu, så kan du gärna göra en spontanansökan.

Kontakta gärna mig med frågor om Skoglunds som arbetsgivare.

Mikael Wilén

HR-ansvarig

Mobil: 073-633 41 76Direkt: 0247-25 60 76

Linked InLägg till kontakt i adressboken