Ledig tjänst - Arbetsledare till vår entreprenadverksamhet

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Vi söker nu en Arbetsledare till vår entreprenadverksamhet.
Är Du den som med engagemang, glädje och yrkesstolthet vill vara med och utveckla våra byggprojekt tillsammans med oss tycker vi att du ska söka redan idag!

Vad väntar dig…
Som Arbetsledare har du under Platschefens ledning ansvarar för delar av genomförandet av bygg-projekt.

De senaste åren har vi byggt allt ifrån bilhallar och nöjesanläggningar till bostäder och kontor. Beställarna varierar mellan offentliga och privata kunder men även egenutvecklade projekt. Det betyder att du hos oss kommer att få ett omväxlande arbete med olika typer av projekt.
Att jobba i nära samarbete/partnering med våra kunder är sedan länge en naturlig del av vår vardag och något vi känner en stolthet över att vi är mycket duktiga på.

Vår huvudmarknad är Dalarna. Vi har dock både historisk och genom våra byggservice etableringar ett starkare fäste från Falun/Borlänge och norrut i länet men med ojämna mellanrum kan det också vara aktuellt med projekt på andra håll.
Som arbetsledare hos Skoglunds ser vi det också som självklart att du ska kunna, om du själv har ambitionen, utvecklas till en framtida platschef hos oss. Det kommer att finnas goda utvecklingsmöjligheter och vi hoppas att du vill vara en del av Skoglunds framöver.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter
Som arbetsledare arbetar du under platschefens ledning och har en stor del av din tid ute i produktionen. Det innebär allt ifrån att se till att alla maskiner som behövs finns på plats, likväl som att göra vissa inköp samt vara platschefens förlängda arm när det gäller att leda och fördela arbetet på bygget med allt vad det innebär. På Skoglunds tycker vi det är viktigt att bygga en bra laganda på våra projekt vilket gör det självklart för oss att du har inställningen att vi alla ska jobba tillsammans för att skapa det bästa projektet för alla inblandade.

Vi söker dig som…
…har några års erfarenhet som arbetsledare eller dig som genom tidigare arbete som hantverkare med därefter påbyggd utbildning gör att du redan från start har en hel del erfarenhet med dig in i yrket. Du trivs med att arbeta mot gemensamma mål och är duktig på att skapa en laganda i projektet. Som person är du driven, prestigelös och strukturerad med en god förmåga att planera.
Idag ses god datavana som en självklarhet och har du även erfarenhet från olika projektstyrningsprogram är det meriterande.

Stöd i dagliga arbetet
Ditt huvudsakliga stöd kommer vara platschefen på projektet men på huvudkontoret i Leksand finns våra stödfunktioner (Ekonomi, Kalkyl, HR, Marknad) som hjälper Dig när Du behöver det för att vi tillsammans ska kunna leverera de resultat vi vill uppnå. Förutom att det bara är att ringa eller mejla om man undrar över något så har vi också gemensamma träffar med alla våra platschefer och arbetsledare under året för att tillsammans kunna utveckla verksamheten och mer strukturerat utbyta erfarenheter i arbetet.

Körkort
Krav: B -Personbil

Lön
Månadslön

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning som ev. inleds med en provanställning med tillträde enligt ök under våren 2019.

Sista ansökningsdag:
28 feb 2019 men urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas även innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktinformation
Produktionschef, Thomas Nääs, 073-633 41 21
HR – Ansvarig, Mikael Wilén, 073-633 41 76

Jobbansökan: Arbetsledare till vår entreprenadverksamhet

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.
    För att kunna utföra rekryteringsprocessen så kommer vi att behandla dina inskickade personuppgifter om utbildningar och anställningar. När tjänsten eller tjänsterna är tillsatta så kommer dina uppgifter att raderas. Informationen samlas in av oss. Det är vi Fastighetsbolaget Nils Skoglund AB, Box 260, 793 26 Leksand, orgnr 556089-6390 som är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att meddela oss. Men om du återkallar ditt samtycke påverkar det inte vår behandling av dina uppgifter innan du återkallade det. Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.