Ledig tjänst - Erfaren Platschef till vår entreprenadverksamhet

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Vi vill alltid vara med och ta ansvar i den lokala samhällsutvecklingen och eftersträvar långa relationer med våra medarbetare, kunder och leverantörer.

Vi söker nu en Platschef med vana av att driva projekt och leda personal till vår entreprenadverksamhet. Är Du den som med engagemang, glädje och yrkesstolthet vill vara med och utveckla våra byggprojekt tillsammans med oss tycker vi att du ska söka redan idag!

Vad väntar dig…
Som platschef ansvarar du för genomförande av såväl större som mindre byggprojekt inom vår entreprenadverksamhet. De senaste åren har vi byggt allt ifrån bilhallar och nöjesanläggningar till bostäder och kontor. Beställarna varierar mellan offentliga och privata kunder men även egenutvecklade projekt. Det betyder att du hos oss kommer att få ett omväxlande arbete med olika typer av projekt.

Att jobba i nära samarbete/partnering med våra kunder är sedan länge en naturlig del av vår vardag och något vi känner en stolthet över att vi är mycket duktiga på.

Vår huvudmarknad är Dalarna. Vi har dock både historisk och genom våra byggservice etableringar ett starkare fäste från Falun/Borlänge och norrut i länet men med ojämna mellanrum kan det också vara aktuellt med projekt på andra håll.

Som platschef hos Skoglunds väntar också möjligheten att vara med och påverka vårt arbetssätt framöver. Vi är redan idag duktiga på det vi gör men vi vill konstant vässa oss ytterligare för att kunna möta även framtidens projekt på bästa sätt.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar Du för genomförandet på plats och har ett nära samarbete med Hantverkarna, Arbetschefen och övriga i projektet. Tillsammans planerar och driver ni projektet från att du som platschef kopplas till projektet till färdigställande och överlämning.

Du ansvarar för ekonomi och inköp mot fastställd produktionsbudget samt för resurs, tids och produktionsplanering. Beroende på projektets omfattning finns även entreprenadingenjörer och arbetsledare med i projekten.

Du har även ett delegerat Arbetsmiljöansvar på arbetsplatsen och tillsammans med skyddsombud, KMA-grupp och övriga kollegor jobbar vi alla för att ingen ska skadas på våra arbetsplatser.

Vi söker dig som…
…har minst 5 års erfarenhet som platschef. Du har antingen en högskoleutbildning eller så har du arbetat dig fram den praktiska vägen. Du trivs med att arbeta mot gemensamma mål och är duktig på att skapa en lagkänsla i projektet. Som person är du driven, prestigelös och strukturerad med en god förmåga att planera.

Idag ses god datavana som en självklarhet och har du även erfarenhet från olika projektstyrningsprogram är det meriterande.

Stöd i dagliga arbetet
På huvudkontoret i Leksand finns våra stödfunktioner (Ekonomi, Kalkyl, HR, Marknad) som hjälper Dig när Du behöver det för att vi tillsammans ska kunna leverera de resultat vi vill uppnå. Förutom att det bara är att ringa eller mejla om man undrar över något så har vi också gemensamma träffar med alla våra platschefer under året för att tillsammans kunna utveckla verksamheten och mer strukturerat utbyta erfarenheter i arbetet.

Körkort
Krav: B -Personbil

Lön
Månadslön

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med tillträde enligt ök.

Sista ansökningsdag:
31 maj 2019, Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Kontaktinformation
I denna tjänst samarbetar vi med Human & Heart HR och frågor samt ansökan skickas till Helena Lundqvist 070 – 744 00 18, helena@humanheart.se