Lediga tjänster - Hantverkare till Byggservice -Borlänge/Falun, Leksand och Sälen samt till våra större Entreprenader främst i Siljansregionen.

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av vårt företags framtid.

Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi fortsätter att växa i alla våra verksamhetsområden, följ med på vår fortsatta resa du med.

Nu söker vi hantverkare till både entreprenad och byggservice.

Vi söker nu 1-2 hantverkare till vår byggserviceverksamhet i Borlänge/Falun.
Vi söker 1-2 medarbetare till vår byggserviceverksamhet i Sälenområdet.
Vi söker 1 medarbetare till vår Byggserviceverksamhet i Leksandsområdet.

Vi söker även nya medarbetare till vår Entreprenadverksamhet.

Byggservice
Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner och företag. Vi söker speciellt dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäkringsärenden både så som vatten och brandskador. Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av våra duktiga platschefer och arbetsledare inom byggservice. I rollen som hantverkare på Skoglunds byggservice kommer du även att ha en viktig roll i vårt nätverk på orten.

Entreprenad
Som hantverkare inom vår entreprenadverksamhet väntar en spännande vardag i något av våra större projekt.  Du arbetar med de flesta förekommande uppgifter som finns på ett större projekt och följer oftast hela bygget från start till mål. Du kommer att arbeta både självständigt och i olika grupper på byggarbetsplatsen vilket gör att vi ser en god samarbetsförmåga och ett starkt eget driv som en självklarhet. Arbetet leds av våra duktiga platschefer, arbetsledare och lagbasar  inom entreprenadverksamheten.

Oavsett om du arbetar som hantverkare inom byggservice eller entreprenad ställer vi höga krav både på kvalitet, eget driv och noggrannhet.

Om dig
Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningssätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer och vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i området är meriterande om du söker i vår byggserviceverksamhet.

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom entreprenad och att även verkat som lagbas är meriterande om du främst söker inom vår entreprenadverksamhet.

Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk

Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B (B96), BE

Arbetslivserfarenhet
Minst 4 års erfarenhet

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Tillträde
Tillträde sker enligt ök.

Sista ansökningsdag:
2020-08-09, Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Information om tjänsten:
Mikael Wilén, HR – Ansvarig, kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Ansök genom att fylla i formuläret nedan.

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna mig.

Mikael Wilén

HR-ansvarig

Mobil: 073-633 41 76Direkt: 0247-25 60 76

Linked InLägg till kontakt i adressboken