Skoglunds Måleri söker erfarna Målare!

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Allt startade redan 1948 då Thore Öhrns Måleri grundades av far och son Öhrn. 1971 startades Skoglunds Måleri med målarmästare Åke Berglund vid rodret. Sedan 2006 hjälper vi dalfolk med målerirelaterade uppdrag i ett gemensamt bolag som numera har tagit tillbaka namnet Skoglunds Måleri. Vi tar oss an allt från större målningsentreprenader, både in och utvändigt, till tapetsering, dekorationsmålning och äldre målningstekniker som marmorering, ådring och schablonmålning. Med vår stora yrkesstolthet kommer också en respekt för dig och din bostad. Därför är vi noggranna med att hålla tider, hålla rent och hålla våra ord. Vi finns och verkar i huvudsak i Leksand, Rättvik, Gagnef, Falun och Borlänge kommuner men vi utför även uppdrag i andra delar av Dalarna.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med allt inom måleri. Invändigt och utvändigt måleriarbete. Både nyproduktion och ROT. Även arbeten på löpande serviceavtal.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från målaryrket. Du är självgående, initiativtagande med en god känsla för kvalitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från både nyproduktion och ROT arbeten. B Körkort är ett krav medan B96 (utökad behörighet) samt BE är meriterande.

Kompetenser
Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk

Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B, BE

Arbetslivserfarenhet
Krav: Yrkesbevis Målare, 2-4 års erfarenhet

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt enligt ök. Tjänsten inleds med en provanställning. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Sista ansökningsdag:
Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Information om tjänsten:
Stefan Öhrn, kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Ansök i första hand genom att fylla i formuläret nedan eller skicka CV och Ansökningsbrev till HR Ansvarig, Mikael Wilen, mikael.wilen@skoglunds.se

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

Kontakta mig med frågor om tjänsten

Stefan Öhrn

Målarmästare

Mobil: 070-267 02 70Direkt: 0247-25 60 61

Lägg till kontakt i adressboken

Kontakta mig med frågor om att jobba hos oss

Mikael Wilén

HR-ansvarig

Mobil: 073-633 41 76Direkt: 0247-25 60 76

Linked InLägg till kontakt i adressboken