Ledig tjänst - Platschef för vår Byggservice i Malung-Sälen

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Familjeföretaget Skoglunds i Leksand grundades 1891 och består av Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Leksands Maskinpartner, AB Mora Byggservice och Öhrns måleri. Vi är verksamma i hela Dalarna med tyngdpunkt i Siljansområdet. Byggbolaget erbjuder tjänster inom byggservice, byggentreprenad, byggnadsvård och fastighetsutveckling. Vi är ISO-certifierade avseende Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Vi är totalt ca 150 anställda och omsätter ca 350 mkr. Vi eftersträvar långa relationer med våra kunder, leverantörer och medarbetare. För oss är yrkesstoltheten den bästa kvalitetsgarantin. Vi söker nu en erfaren byggare med vana av att leda personal som platschef för vår byggserviceverksamhet i Malung och Sälen. Är Du den som med engagemang, sunda värderingar och ett öppet – positivt sätt vill vara med att förstärka och utveckla vårt företag ytterligare tycker vi att Du ska söka redan idag.

Översikt
Vår byggserviceavdelning i Malung är etablerad sedan många år tillbaka och vår verksamhet i Sälen har under de senaste åren utvecklats väldigt bra. Skoglunds genomför också kontinuerligt entreprenader i Sälenfjällen vilket bidrar till uppfattningen av oss som en stabil och pålitlig partner på orten. Våra kunder är både företag, försäkringsbolag och privatpersoner vilket innebär att du som platschef kommer att få arbeta både med större och mindre projekt.

Skoglunds vision ”Alltid nära till hands” betyder att vi ska vara det pålitliga förstahandsvalet som tar ansvar. Hos oss ska man alltid bli professionellt bemött, känna sig trygg, lyssnad på och nöjd med det utförda arbetet.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter
Som Platschef är du Skoglunds lokala representant och ansvarar tillsammans med en växande grupp medarbetare för att utveckla byggserviceverksamheten i området. Du rapporterar till vår arbetschef Mikael Steger och ansvarar för att arbetet utförs utifrån Skoglunds uppsatta kvalitéts och miljömål. En stor del av ditt dagliga arbete består av att skapa och utveckla relationer med människor, både till dina medarbetare, leverantörer och kunder. Du upprättar även självständigt, och ibland tillsammans med arbetschefen, kalkyler och offerter. Då vi har avtal med flera försäkringsbolag är också hantering av skadeärenden en daglig del av verksamheten som utförs med stöd av våra handläggare i Leksand.

Vi söker dig som…
… under några år arbetat som platschef/arbetsledare inom byggservice eller har erfarenhet av att driva en egen byggverksamhet med personalansvar. Du bör ha god vana av kalkylering och offerthantering. Som person är du driven, handlingskraftig, strukturerad och målmedveten samtidigt som du trivs med att ha dagliga kund- och personalkontakter.

Vi tycker att det är meriterande om du har arbetat som snickare tidigare. Har du även erfarenhet av att arbeta i MEPS, 3L eller Byggsamordnaren och har goda kunskaper inom arbetsmiljö och entreprenadjuridik är även det en merit.

Vi har inget krav på att du ska vara bosatt i området men vi ser det helt klart som en fördel.

Vad väntar dig?
Ett flexibelt arbete där du själv har stor påverkan på hur du vill lägga upp arbetet med den fortsatta utvecklingen av byggserviceverksamheten i området. Arbetschefen finns som stöd för detta arbete och tillsammans går ni igenom nuläget och målen för de kommande åren. På Skoglunds råder en stor prestigelöshet i en platt organisation, det betyder att du alltid kommer att ha kollegor som efter förutsättningarna på bästa sätt vill bidra när du har funderingar som du vill bolla med någon. Skoglunds vill också vara en del av din utveckling både genom utmaningarna på jobbet i sig men också genom utbildningsinsatser (internt och externt) när vi kommer fram till att det behövs.

Stöd i dagliga arbetet
Förutom arbetschefen, handläggarna och dina andra platschefskollegor finns även stödfunktioner på vårt huvudkontor i Leksand i form av Ekonomi, Kalkylering (vid större eller komplicerade kalkyler), HR, IT och Marknad som hjälper Dig när Du behöver det för att vi tillsammans ska kunna leverera de resultat vi vill uppnå.

Körkort
B

Lön
Månadslön

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning ev. med inledande provanställning.

Tillträde
Tillträde sker enligt ök.

Sista ansökningsdag:
2019-06-16, Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktinformation
Information om tjänsten:
Mikael Steger, Ansvarig chef för byggservice. Tel. 0247 – 25 60 29 eller 073 – 633 41 09
Mikael Wilén, HR – Ansvarig, Tel. 0247 – 25 60 76 eller 073- 633 41 76

Ansök i första hand genom att fylla i formuläret nedan eller skicka CV och Ansökningsbrev till HR Ansvarig, Mikael Wilen, mikael.wilen@skoglunds.se

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.
    För att kunna utföra rekryteringsprocessen så kommer vi att behandla dina inskickade personuppgifter om utbildningar och anställningar. När tjänsten eller tjänsterna är tillsatta så kommer dina uppgifter att raderas. Informationen samlas in av oss. Det är vi Fastighetsbolaget Nils Skoglund AB, Box 260, 793 26 Leksand, orgnr 556089-6390 som är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att meddela oss. Men om du återkallar ditt samtycke påverkar det inte vår behandling av dina uppgifter innan du återkallade det. Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna mig.

Mikael Steger

Arbetschef Byggservice

Mobil: 073-633 41 09Direkt: 0247-25 60 29

Linked InLägg till kontakt i adressboken