Platschef med erfarenhet och rutin

Du vill vara en viktig del av det lokala samhällsbyggandet, Du är strukturerad och trivs med att skapa bra team som tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Känner du igen dig i denna beskrivning kan det vara dig vi söker!

Därför ska du välja Skoglunds

Vi är ett familjeföretag som har sina rötter i Leksand sedan 1891. Vi har korta beslutsvägar, ett prestigelöst förhållningssätt och vi kommer ge dig stor självständighet och frihet i ditt arbete med tillhörande mandat. Vi förstår alla vikten av att det är vi tillsammans som gör skillnaden så vår lagkänsla är stark. Vi har en vilja att utveckla oss som individer liksom att hitta ännu mer effektiva sätt att arbeta inom alla våra verksamheter. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare med tydligt fokus på samhällsutveckling. Vi skapar möjligheter för våra medarbetare att känna stolthet över att vara en del av vårt team.

Våra förväntningar på dig

Skoglunds är ett anrikt bygg- och fastighetsbolag som värnar om det lokala. Vi förutsätter att du har ordning och reda i dina projekt samt har en naturlig fallenhet för ett strukturerat arbetssätt. Du ansvararar för den dagliga driften t.ex. produktions- och veckotidplaner, och KMA-arbetet på projektet. Tillsammans med arbetschefen och övriga organisationen ansvarar ni även för inköp- och leveranstidplaner och ekonomin i projektet. Det är viktigt att du bygger ett starkt team i varje enskilt projekt och skapar förutsättningar för en bra stämning, trivsel och ansvarskänsla hos medarbetarna.

Vi vill utvecklas och tror att du med dina ögon kan tillföra vår verksamhet ny kunskap samt har viljan och förmågan att vara med, och inom ditt specialistområde, driva den utvecklingen.

Vad vi söker hos dig

Du är ödmjuk, prestigelös och har ett stort intresse samt erfarenhet från byggbranschen, där du drivit större projekt tidigare.

Som person är du strukturerad och har lätt att hålla ihop projekten. Du är också kommunikativ och har förmågan att lyfta blicken och se till helheten. Att utmana det beprövade faller sig naturligt för dig.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevant område, alternativt förvärvat erfarenhet inom området som vi bedömer likvärdigt. Du har flera års erfarenhet från likande roller inom branschen. Har du erfarenhet från partnering som samverkansform är det en merit.

Du har varit chef tidigare, men viktigast är att du har goda ledaregenskaper och med det menar vi att du är tillitsfull, lyhörd och genuint intresserad av att skapa så goda förutsättningar som möjligt för dina medarbetare att lyckas i sina uppdrag.

Anställningen

Rollen som Platschef rapporterar till Arbetschefen. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Du utgår från hemmet och projekten är främst lokaliserade i mellersta Dalarna, men i perioder kan även andra orter förekomma. Vårt huvudkontor ligger i Leksand.

Så här rekryterar vi

I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan Hansson & Partners senast den 24 januari.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du har några frågor kring tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan

Rekryteringskonsult

Anna Hansson

Hansson & Partner

Mobil: 070 695 64 63

Lägg till kontakt i adressboken

Rekryteringskonsult

Martin Ogemar

Hansson & Partner

Mobil: 072 237 21 30

Lägg till kontakt i adressboken