Ledig tjänst - Teknisk förvaltare till vårt Fastighetsbolag.

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningssätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Med hänsyn till en kommande pensionsavgång söker vi nu en teknisk förvaltare till vårt fastighetsbolag.

Vårt fastighetsbolag äger och förvaltar ett femtiotal fastigheter med en total yta om ca 105.000 kvm, fördelat på ca 670 bostäder och 160 kommersiella lokaler. Inom beståndet finns allt från små kontorsrum för egenföretagare till förskolor, hotell, köpcentrum och myndighetslokaler.

Som Teknisk förvaltare…

… hos Skoglunds har Du det tekniska samordningsansvaret för såväl företagets egna fastigheter som våra externa förvaltningsobjekt. Du kommer att ingå i ett förvaltningsteam där du arbetar i nära samarbete med bla fastighetsförvaltare och fastighetstekniker. I arbetet ingår även att ansvara för samtliga myndighetskrav som kan åligga våra fastigheter, inkl vårt systematiska brandskyddsarbete.

Du har en aktiv roll i arbetet med att effektivisera medie-användningen i våra fastigheter, tillsammans med fastighetsförvaltarna genomför du upphandlingar av entreprenader och fastigheternas planerade underhåll. Du handlägger självständigt utredningar, analyserar nyckeltal och initierar förbättrings- och besparingsåtgärder. Som vår tekniska förvaltare kommer du att medverka i bolagets budget- och prognosarbete samt ekonomirapportering.

Din profil och dina erfarenheter

• Du känner dig trygg i rollen som teknisk förvaltare och har några års erfarenhet inom området. Som person är du engagerad, strukturerad, driven och målmedveten med en öppenhet och vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten och dina kollegor.
• Du har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller installationsteknik eller annan dokumenterad erfarenhet som motsvarar detta.
• Du har vana av att ansvara för genomförande av projekt från start till mål med uppföljning och styrning mot överenskomna mål.
• Du har en god förhandlingsvana och hög grad av affärsmässighet.
• Du skall vara serviceinriktad, ha gott omdöme och en positiv framtoning.
• Du har tidigare erfarenhet av arbete med underhållsplaner för fastigheter.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en spännande roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta brett med våra fastigheter och dess teknik.

Övrig information

Din huvudsakliga placering är vid vårt huvudkontor i Leksand men du kommer att behöva vara ute på vårt fastighetsbestånd löpande vilket gör att B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 oktober.

Sista ansökningsdag:

Tjänsten är inte tillsatt, det finns fortfarande möjlighet att söka. Skicka isf in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Information om tjänsten:
Stefan Persson, Fastighetschef 073-633 41 23
Mikael Wilén, HR-Ansvarig 073-633 41 76

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.

Kontakta mig med frågor om tjänsten

Stefan Persson

Fastighetschef. Förvaltare Hjultorget

Mobil: 073-633 41 23Direkt: 0247-25 60 07

Linked InLägg till kontakt i adressboken