Ytterligare bostadsrätter med centralt läge och utsikt över älven

Närheten till vatten har alltid lockat till sig människor, både för olika former av rekreation och för en trevlig boendemiljö. I anslutning till Österdalälven i centrala Leksand har Skoglunds tagit fram flera etapper av attraktiva bostadsrätter, ett arbete som fortlöper även idag.

Sommaren 2014 stod BRF Rosen Leksand klart, med 16 st bostadsrätts-lägenheter centralt belägna i Leksand. Kombinationen av moderna och välplanerade lägenheter, tillsammans med det unika och natursköna läget vid Österdalälven tilltalade många, vilket gjorde att området snabbt blev omtyckt.

Sommaren 2016 startade bygget av etapp nr 2, BRF Liljan Leksand, denna gången med 10 stycken lägenheter. Lägenheterna är redan slutsålda med en planerad inflyttning under sommaren 2017.

Samtidigt med byggnationen så fortsätter planeringen av kommande etapper inom området. För närvarande pågår ett detaljplanearbete som även omfattar ett markområde av parkkaraktär som ger såväl boende som allmänhet en ökad tillgänglighet till den attraktiva kontakten med älven och utsikten över Leksands-Noret. Planerad byggstart för den tredje etappen planeras till våren 2018.

Vi kommer att gå ut med mer information när det blir aktuellt. Följ gärna vår Facebook-sida, där får du alltid de senaste nyheterna.