• 102 år

    av målarmästerskap

Öhrns Måleri

Med lite färg kommer man långt. Med lite färg i händerna på en skicklig målare kommer man ännu längre. Nöjda och återkommande kunder är både målet och beviset på väl utfört arbete. Därför har vi ägnat många stolta år att förfina hantverket. Räknar man noga har vi totalt 102 års erfarenhet av olika slags uppdrag inom måleri.

Att måla är väl ingen konst!

Jo, det tycker vi faktiskt att det är. En renovering eller nybyggnation är sällan klar när sista spiken slagits in. För att rummet eller huset ska bli både vackrare och mer hållbart behövs ofta ett par strykningar färg eller en väl vald tapet. Och därför har vi ägnat många år att förfina hantverket och överträffa våra kunders förväntningar.

Vi har kompetens att utföra allt från stora målerijobb både in- och utvändigt till tapetsering, dekorationsmålning och äldre målningstekniker som marmorering, ådring och schablonmålning.

Vill du bli vår nya kollega?

Öhrns måleri söker dig som har några års erfarenhet från målaryrket. Du är självgående, initiativtagande med en god känsla för kvalitet.

Läs mer om ditt nya jobb

102 år av Målarmästeri

2006 gick Skoglunds måleri (1971) och Thore Öhrns måleri (1948) ihop för att bilda Öhrns måleri. Därmed samlades yrkesstolthet och hantverkskunnande motsvarande ett helt sekel, under ett och samma tak.

Mer om Öhrns Måleri

Vad kan vi hjälpa Dig med?

Vi klarar allt från de största målningsentreprenaderna till den minsta dekorationsmålningen.

Mer om våra måleritjänster

Kontakta mig för en offert

Stefan Öhrn

Målarmästare

Mobil: 070-267 02 70Direkt: 0247-25 60 61

Lägg till kontakt i adressboken

Kontakta mig för en offert

Mats Witasp

Målarmästare

Mobil: 073-633 41 00Direkt: 0247-25 60 60

Lägg till kontakt i adressboken