• Idre Himmelfjäll

    BRF Jupiter 1

BRF Jupiter 1 på Idre Himmelfjäll

Skoglunds Bygg är stolta att presentera Brf Jupiter 1 i Idre med totalt 8 st bostadsrättslägenheter på Idre Himmelfjäll. Byggstart planeras till våren 2019 med inflyttning till Julen 2019 då den första delen av skidområdet planeras att öppna.

Idre Himmelfjäll ligger inbäddat i storslagen fjällnatur med Burusjön, Städjan, Nipfjällets naturreservat och Idre Fjäll som närmsta grannar. Områdets naturliga förutsättningar är speciellt lämpliga för familjer och det alpina skidsystemet kommer att anpassas i alla till den mycket speciella omgivningen med gammal fjällskog där nedfarterna följer terrängen.

Lägenheterna kommer att vara i storlekar upp till 73 kvm och hålla en hög standard med inspiration från den nordiska fjällmiljön. Lägenheterna innehåller ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt ett eller två mindre sovrum med plats för våningssängar, vilket ger möjlighet till fyra respektive sex bäddar. Hallen är utrustad med klinkergolv, torkskåp och en wc. Det helkaklade badrummet har dusch och bastu samt en kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Kök & vardagsrum har en öppen planlösning med braskamin och utgång till en egen balkong.

Lägenheterna värms genom bergvärme via vattenburen golvvärme i bottenplan och på övre plan. Parkering av bilar sker i anslutning till husen och varje lägenhet har ett utvändigt skidförråd. Gångavstånd till skiduthyrning, restaurang och after ski.

Mycket goda uthyrningsmöjligheter via Idre Himmelfjäll.

Om nya familjefavoriten Idre Himmelfjäll

Idre Himmelfjälls naturliga förutsättningar är speciellt lämpliga för familjer. Området ligger inbäddat i storslagen fjällnatur med Burusjön, Städjan/Nipfjällets naturreservat och Idre Fjäll som närmsta grannar.

Lär mer om Idre Himmelfjäll (extern länk)

Hur värms lägenheten? Ingår det något förråd?

Svar på dessa frågor (och många mer) finner du i vårt Bofakta-blad. Där hittar du planritningar och fullständiga rumsbeskrivningar.

Vårt bofakta-blad (öppnas som PDF)

Vilken lägenhet skulle du vilja ha??

Lägenheterna finns i storlekar om 66-73 kvm med i grunden samma planlösning, sedan blir det mindre variationer beroende på placering i huset etc.

Här hittar du insidan av lägenheterna

Kontakta mig för mer info om BRF Jupiter1

Anders Skoglund

Arbetschef / Projektutveckling

Mobil: 070-405 04 53Direkt: 0247-25 60 30

Linked InLägg till kontakt i adressboken

Vi samarbetar med Slagga fastighetsmäklare

Peter Daun, Slagga

Ansv mäklare BRF Jupiter 1

Mobil: 070-938 10 00

Lägg till kontakt i adressboken