Skoglunds Byggservice Mora

På Skoglunds Byggservice i Mora jobbar vi med många olika slags byggprojekt. Det kan vara nybyggen, renovering, byggnadsvård eller något helt annat. Oavsett vilket projekt det handlar om tar vi oss an jobbet med samma noggrannhet.

Att låta våra skickliga hantverkare utföra arbetet är en bra investering, då kan du lita på att det blir fackmässigt gjort och med god kvalitet. 

Vi har uppdrag överallt i Mora och andra delar av Dalarna, både inomhus och utomhus, såväl åt företag som åt privatpersoner.
Det är såklart ett särskilt ansvar att utföra arbeten i din bostad eller i lokalen där din verksamhet ska kunna pågå. Därför är vi alltid extra noga med att hålla tider, hålla rent omkring oss och hålla vårt ord.

Vi kan också hjälpa dig att samordna olika hantverkare vid ett byggprojekt. Du kanske behöver både snickare, målare, elinstallatörer m.fl. Prata med oss, vi tar totalansvaret för projektet och du behöver bara ha kontakt med oss.

Kontakta Lars med din förfrågan

Lars Liss

Platschef Byggservice, Mora och Rättvik

Mobil: 073-633 41 50Direkt: 0250-165 10

Lägg till kontakt i adressboken

AB Mora Byggservice

AB Mora Byggservice är sedan 2018 en del av Skoglunds, de ser till att nyproduktioner och ombyggnationer är utförda av högsta klass.