Ledig tjänst: Ekonomi och löneadministratör till Mora.

AB Mora Byggservice startade i Mora 1976 av Sören Tenlén. 2008 tog David Sundqvist över företaget, och tillsammans med sina medarbetare ser de till att leverera nyproduktioner och ombyggnationer utförda med högsta klass.

På AB Mora Byggservice (www.morabyggservice.se) siktar vi långsiktigt och vi vet att nöjda kunder inte bara återkommer utan också rekommenderar företaget till andra vilket vi även vill att vår nya medarbetare inom bygg och ekonomiadministration vill vara med och bidra till. Teamet kompletterar redan idag varandra mycket bra, både på kontoret och ute i produktionen, och kompetensen är hög bland våra snickare.

Sedan våren 2018 är AB Mora Byggservice en del av Skoglunds (www.skoglunds.se) vilket medfört flera fördelar där en av dem gällande det administrativa arbetet hos oss är att ytterligare spetskompetens och stöd i administrativa frågor aldrig är längre än ett telefonsamtal bort.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter

Tjänsten hos oss innebär en bred roll innefattande flera ansvarsområden som till viss del kan komma att anpassas utifrån den erfarenhet du som söker har med dig från tidigare arbeten.

Du kommer att arbeta med löpande bokföring, leverantörsreskontran, fakturering/kundreskontra och löner/tidrapportering samt som administrativt stöd i byggprojekt och med projektuppföljning.

 Vi söker dig som…

Har några års erfarenhet av ekonomisk administration eller tidigare arbetat i en liknande roll. Som person är du en lagspelare med hög samarbetsförmåga som är lyhörd och nyfiken. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill vara drivande i arbetet med att utveckla företagets administrativa rutiner. Detta då vi är inne i en fas då vi kommer att byta ut nuvarande administrativa system mot de som används av övriga bolag inom Skoglunds.

Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund från byggbranschen. Har arbetat med affärssystemet Pyramid, 3L, Palette eller med Flex Applications programutbud inom området.

Även erfarenhet av SAM (Systematiskt arbetsmiljöarbete) inom byggbranschen eller andra branscher är meriterande för tjänsten.

Vi ser det som en självklarhet att du har god datavana och känner dig bekväm inom Officeprogrammen (Word, Excel och Outlook) men om du är en expert på något av dem vill vi gärna veta det redan i din ansökan då även det ses som meriterande.

Vi ser fram emot att läsa ansökan ifrån dig som tror att du skulle passa för jobbet hos oss. Då urvalet kommer att ske löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan redan idag.

Ansökan:
Sker via formuläret nedan.

Lön:

Månadslön

Anställningsvillkor:
Heltid, Tillsvidareanställning med inledande provanställning, tillträde enligt överenskommelse under våren 2020.

Sista ansökningsdag:
2020-03-22, Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.