Ledig tjänst - Förvaltare till vårt Fastighetsbolag.

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Med anledning av kommande pensionsavgång söker vi en förvaltare till vårt fastighetsbolag. Som förvaltare hos Skoglunds har Du det övergripande förvaltningsansvaret för ett antal egna objekt inom vårt bestånd. Du kommer att ingå i ett förvaltningsteam där du arbetar i nära samarbete med bla teknisk förvaltare, lägenhetsuthyrare och driftsledare. I arbetet ingår även en hel del kundkontakter, både med våra befintliga hyresgäster och att aktivt arbeta med uthyrning av lokaler.

Som förvaltare kommer du att medverka i bolagets budget- och prognosarbete samt ekonomirapportering. Du medverkar också i att ta fram affärsplaner och underhållsplaner för dina fastigheter. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara varierade men bland de återkommande finns bla uthyrning och hyresförhandlingar, lokalanpassningar och upprättande av investeringskalkyler.

Din profil och dina erfarenheter

  • För att trivas i den här rollen är du en relationsbyggande och kommunikativ lagspelare. Du stimuleras av att träffa människor, är en god lyssnare och kan vrida och vända på givna förutsättningar.
  • Du har en god förhandlingsvana och ditt affärsmannaskap omfattar stort som smått. Du vill aktivt delta i den kreativa och strategiska process som omfattar utvecklingen av vårt fastighetsbestånd. Samtidigt ser och förstår du de enskilda hyresgästernas utmaningar och möjligheter.
  • Du känner dig trygg i rollen som förvaltare och har några års erfarenhet inom området.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg.
  • Du har vana av att ansvara för genomförande av projekt från start till mål med uppföljning och styrning mot överenskomna mål.

Övrig information

Din huvudsakliga placering är vid vårt huvudkontor i Leksand men du kommer att behöva vara ute på vårt fastighetsbestånd löpande vilket gör att B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag:

2019-05-24. Observera att vi gör löpande intervjuer och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktinformation

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork rekrytering, kontaktperson Helen Söderlund, 0733-512706 eller helen.soderlund@clwork.se.

Ansökan gör du via deras hemsida: https://clockworkpersonal.se/annons/5679/

Kontakta mig med frågor om tjänsten

Lägg till kontakt i adressboken