Ledig tjänst - Förvaltare till vårt Fastighetsbolag.

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Med anledning av en stundande pensionsavgång så söker vi erfaren Förvaltare med placering i Leksand.

Som förvaltare…

… hos Skoglunds har Du det övergripande förvaltningsansvaret för ett antal egna objekt inom vårt bestånd. Du kommer att ingå i ett förvaltningsteam där du arbetar i nära samarbete med bla teknisk förvaltare, lägenhetsuthyrare och driftsledare. I arbetet ingår även en hel del kundkontakter, både med våra befintliga hyresgäster och att aktivt arbeta med uthyrning av lokaler.

Som förvaltare på Skoglunds kommer du att medverka i bolagets budget- och prognosarbete samt ekonomirapportering. Du medverkar också i att ta fram affärsplaner och underhållsplaner för dina fastigheter. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara varierade men bland de återkommande finns bla uthyrning och hyresförhandlingar, lokalanpassningar och upprättande av investeringskalkyler.

Din profil och dina erfarenheter

  • För att trivas i den här rollen är du en relationsbyggande och kommunikativ lagspelare. Du stimuleras av att träffa människor, är en god lyssnare och kan vrida och vända på givna förutsättningar.
  • Du har en god förhandlingsvana och ditt affärsmannaskap omfattar stort som smått. Du vill aktivt delta i den kreativa och strategiska process som omfattar utvecklingen av vårt fastighetsbestånd. Samtidigt ser och förstår du de enskilda hyresgästernas utmaningar och möjligheter.
  • Du känner dig trygg i rollen som förvaltare och har några års erfarenhet inom området.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg.
  • Du har vana av att ansvara för genomförande av projekt från start till mål med uppföljning och styrning mot överenskomna mål.

Övrig information

Din huvudsakliga placering är vid vårt huvudkontor i Leksand men du kommer att behöva vara ute på vårt fastighetsbestånd löpande vilket gör att B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag:

2019-04-29, Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktinformation

Information om tjänsten: Stefan Persson, Fastighetschef. Tel. 0247 – 25 60 07 eller 073 – 633 41 23

Ansökan sker i första hand via vår hemsida www.skoglunds.se eller skicka CV och Ansökningsbrev till HR-ansvarig, Mikael Wilén, mikael.wilen@skoglunds.se

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.

Har du frågor om tjänsten?

Stefan Persson

Fastighetschef. Förvaltare Hjultorget

Mobil: 073-633 41 23Direkt: 0247-25 60 07

Linked InLägg till kontakt i adressboken