Ledig tjänst - Förvaltare till vårt Fastighetsbolag.

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Som förvaltare kommer du att medverka i bolagets budget- och prognosarbete samt ekonomirapportering. Du medverkar också i att ta fram affärsplaner och underhållsplaner för dina fastigheter. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara varierade men bland de återkommande finns bla uthyrning och hyresförhandlingar, lokalanpassningar och upprättande av investeringskalkyler.

Din profil och dina erfarenheter

  • För att trivas i den här rollen är du en relationsbyggande och kommunikativ lagspelare. Du stimuleras av att träffa människor, är en god lyssnare och kan vrida och vända på givna förutsättningar.
  • Du har en god förhandlingsvana och ditt affärsmannaskap omfattar stort som smått. Du vill aktivt delta i den kreativa och strategiska process som omfattar utvecklingen av vårt fastighetsbestånd. Samtidigt ser och förstår du de enskilda hyresgästernas utmaningar och möjligheter.
  • Du känner dig trygg i rollen som förvaltare och har några års erfarenhet inom området.
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg.
  • Du har vana av att ansvara för genomförande av projekt från start till mål med uppföljning och styrning mot överenskomna mål.

Övrig information

Din huvudsakliga placering är vid vårt huvudkontor i Leksand men du kommer att behöva vara ute på vårt fastighetsbestånd löpande vilket gör att B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag:

Tjänsten är inte tillsatt ännu, vilket gör att vi fortfarande tar emot ansökningar.

Kontaktinformation

Information om tjänsten:
Stefan Persson, Fastighetschef 0247-25 60 07 eller 073-633 41 23
Mikael Wilén, HR – Ansvarig, Tel. 0247 – 25 60 76 eller 073- 633 41 76

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

Kontakta mig med frågor om tjänsten

Stefan Persson

Fastighetschef. Förvaltare Hjultorget

Mobil: 073-633 41 23Direkt: 0247-25 60 07

Linked InLägg till kontakt i adressboken