Ledig tjänst- Hantverkare till Byggservice i Sälen

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Vår byggserviceavdelning är väletablerade i Malung och sedan 2015 finns vi även på plats i Sälen det är nu dags att ta nästa steg för att utveckla vår byggserviceverksamhet i området.

Dina arbetsuppgifter
Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både mot privatpersoner, företag samt med försäkringsskador. Du kommer att arbeta självständigt i egna byggserviceprojekt med stöd av vår platschef. I rollen som hantverkare på Skoglunds byggservice ställs höga krav på kvalitet och noggrannhet och du kommer att ha en viktig roll i vårt nätverk på orten.

Om dig
Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer och vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i området är meriterande.

Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk

Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B(B96), BE

Arbetslivserfarenhet
Minst 2 års erfarenhet

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning eventuellt med inledande provanställning.

Tillträde
Tillträde sker enligt ök.

Sista ansökningsdag:
2019-09-15, Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Information om tjänsten:
Mikael Steger, Ansvarig chef för byggservice, kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Ansök i första hand genom att fylla i formuläret nedan eller skicka CV och Ansökningsbrev till HR Ansvarig, Mikael Wilen, mikael.wilen@skoglunds.se

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna mig

Mikael Steger

Arbetschef Byggservice

Mobil: 073-633 41 09Direkt: 0247-25 60 29

Linked InLägg till kontakt i adressboken