Öhrns Måleri söker erfarna Målare till Leksand med omnejd!

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Allt startade nämligen redan 1948 då Thore Öhrns Måleri grundades av far och son Öhrn. 1971 startades Skoglunds Måleri med målarmästare Åke Berglund vid rodret. Sedan 2006 hjälper vi dalfolk med målerirelaterade uppdrag under namnet Öhrns måleri. Vi tar oss an allt från större målningsentreprenader, både in och utvändigt, till tapetsering, dekorationsmålning och äldre målningstekniker som marmorering, ådring och schablonmålning. Med vår stora yrkesstolthet kommer också en respekt för dig och din bostad. Därför är vi noggranna med att hålla tider, hålla rent och hålla våra ord. Vi finns och verkar i huvudsak i Leksand, Rättvik, Mora och Gagnefs kommuner men vi utför även uppdrag i andra delar av Dalarna.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med allt inom måleri. Invändigt och utvändigt måleriarbete. Både nyproduktion och ROT. Även arbeten på löpande serviceavtal.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från målaryrket. Du är självgående, initiativtagande med en god känsla för kvalitet. Vi ser helst att du har erfarenhet från både nyproduktion och ROT arbeten. B Körkort är ett krav medan B96 (utökad behörighet) samt BE är meriterande.

Kompetenser
Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk

Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B, BE

Arbetslivserfarenhet
Krav: Målare, 2-4 års erfarenhet

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt enligt ök. Tjänsten inleds med en provanställning. Urval sker löpande så ansök så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag:
2019-03-31, Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Information om tjänsten:
Stefan Öhrn eller Mats Witasp, kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Ansök i första hand genom att fylla i formuläret nedan eller skicka CV och Ansökningsbrev till HR Ansvarig, Mikael Wilen, mikael.wilen@skoglunds.se

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.

Kontakta mig med frågor om tjänsten

Stefan Öhrn

Målarmästare, Öhrns Måleri

Mobil: 070-267 02 70Direkt: 0247-25 60 61

Lägg till kontakt i adressboken

Kontakta mig med frågor om tjänsten

Mats Witasp

Målarmästare, Öhrns Måleri

Mobil: 073-633 41 00Direkt: 0247-25 60 60

Lägg till kontakt i adressboken