Ledig tjänst - Platschef, Byggservice Borlänge - Falun

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Familjeföretaget Skoglunds i Leksand grundades 1891 och består av Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Skoglunds Måleri, Leksands Maskinpartner och AB Mora Byggservice. Vi är verksamma i hela Dalarna med tyngdpunkt i Siljansområdet. Byggbolaget erbjuder tjänster inom byggservice, byggentreprenad, byggnadsvård och fastighetsutveckling. Vi är ISO-certifierade avseende Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Vi är totalt ca 150 anställda och omsätter ca 350 mkr. Vi eftersträvar långa relationer med våra kunder, leverantörer och medarbetare. För oss är yrkesstoltheten den bästa kvalitetsgarantin. Vi söker nu en erfaren byggare med vana av att leda personal som platschef för vår byggservice – verksamhet i Borlänge/Falun. Är Du den som med engagemang, sunda värderingar och ett öppet – positivt sätt vill vara med att förstärka och utveckla vårt företag ytterligare tycker vi att Du ska söka tjänsten idag.

Översikt
Vår byggserviceavdelning i Borlänge/Falun startade under hösten 2018 efter att några av våra ramavtalskunder önskat att vi skulle etablera oss även där. Nyrenoverade lokaler färdigställdes i Borlänge under 2019 och blev basen där verksamheten nu rullat igång. Nu, när allt det praktiska är på plats, vill vi ta nästa steg ihop med DIG som brinner för Byggservice och som person har ett stort engagemang i dina relationer till både medarbetare, leverantörer och kunder för att uppnå bästa resultat.

”Alltid nära till hands” betyder på Skoglunds att vi ska vara det pålitliga förstahandsvalet som tar ansvar och att du alltid blir professionellt bemött, känner dig trygg, lyssnad på och nöjd med det utförda arbetet. Är det något du kan ställa dig bakom och vill arbeta för så hoppas vi att du vill göra det tillsammans med oss.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter
Som Platschef är du Skoglunds lokala representant och ansvarar tillsammans med en växande grupp medarbetare för att utveckla vår byggserviceverksamhet i området. Du rapporterar till vår Arbetschef Mikael Steger och ansvarar för att arbetet utförs utifrån Skoglunds uppsatta mål inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och ekonomi. En stor del av ditt dagliga arbete består av att utveckla redan inledda samarbeten och skapa nya relationer, både till dina medarbetare, leverantörer och kunder. Du upprättar även självständigt och ibland tillsammans med arbetschef eller handläggare kalkyler och offerter till både privatpersoner och företagskunder. Då vi har avtal med flera försäkringsbolag är också hantering av skadeärenden en daglig del av verksamheten med stöd av våra handläggare i Leksand.

Vi söker dig som…
… har erfarenhet av att driva en egen byggverksamhet med personalansvar eller som under flera år arbetat som platschef/arbetsledare i en liknande organisation. Du bör ha god vana inom kalkylering och offerthantering. Som person är du driven, handlingskraftig, strukturerad och målmedveten samtidigt som du trivs med att ha dagliga kund- och personalkontakter.

Vi tycker att det är meriterande om du har arbetat som snickare tidigare liksom erfarenhet av att arbeta i MEPS, 3L och Byggsamordnaren. Vi ser också gärna att du har gått BAM och BAS P/U utbildning samt har kunskaper inom, entreprenadjuridik och konsumenttjänstlagen.

Vad väntar dig?
När det gäller att utveckla en verksamhet på en ny ort finns såklart olika utmaningar beroende på förutsättningarna, du kommer att ha en stor frihet i hur du vill lägga upp arbetet och tillsammans med arbetschefen lägger du en plan för arbetet under de kommande åren. På Skoglunds råder en stor prestigelöshet i en relativt platt organisation, det betyder att du alltid kommer att ha kollegor som efter förutsättningarna på bästa sätt kommer att vilja bidra när du har funderingar som du vill bolla med någon. Skoglunds vill också bidra till din utveckling både genom jobbet i sig men också genom utbildningsinsatser (internt och externt) när det är vad som behövs för att kunna ta nästa steg.

Stöd i dagliga arbetet
Förutom arbetschefen för Byggservice och dina andra platschefskollegor finns även spetskompetens du kan vända dig till genom våra stödfunktioner på huvudkontoret i Leksand. Det handlar om Ekonomi, Kalkyl (vid större eller komplicerade kalkyler), HR och Marknad som hjälper Dig när Du behöver det för att vi tillsammans ska kunna leverera de resultat vi vill uppnå.

Körkort
B

Lön
Månadslön

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Tillträde och placeringsort
Tillträde sker enligt ök. med placering på vårt kontor i Borlänge.

Sista ansökningsdag:
2020-03-22, Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktinformation
Information om tjänsten:
Mikael Steger, Ansvarig chef för byggservice. Tel. 0247 – 25 60 29 eller 073 – 633 41 09
Mikael Wilén, HR – Ansvarig, Tel. 0247 – 25 60 76 eller 073- 633 41 76

Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna mig.

Mikael Steger

Arbetschef Byggservice

Mobil: 073-633 41 09Direkt: 0247-25 60 29

Linked InLägg till kontakt i adressboken