Ledig tjänst - Uthyrare/Servicetekniker till vår maskinuthyrning i Leksand

Till samtliga tjänster söker vi medarbetare med relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningsätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid.

Vi söker nu en Uthyrare/Servicetekniker till vår maskinuthyrning på Övermo Industriområde i Leksand.  

Är Du den som med engagemang, glädje och yrkesstolthet vill vara med och utveckla våra verksamhet tillsammans med oss tycker vi att du ska söka redan idag!


Vad väntar dig…
Som Uthyrare/Servicetekniker blir du en del av det Team som i Ramirents namn servar såväl interna som externa kunder i vårt område.

De senaste åren har verksamheten utvecklats mycket och i samband med denna rekrytering vill vi förbereda oss inför att ta nästa steg med en större verksamhet i kommande nya lokaler.

Vi är idag 5 medarbetare i ett sammansvetsat team som dagligen tillsammans hjälper våra kunder att lösa maskinförsörjningen i allt ifrån det lilla projektet hemma till det stora entreprenadprojektet.

Den ena dagen är sällan den andra lik så för att trivas hos oss behöver du tycka om ett flexibelt arbete med mycket problemlösning och en hög nivå på kundservicen.


Ansvarsområde/Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara uthyrning av maskiner, returhantering samt butiksförsäljning av andra produkter vi har i vår butik vilket såklart även innebär en hel del kundkontakt. I tjänsten kommer även daglig service och reparationer av maskiner att förekomma likväl som transporter ut till kund.


Vi söker dig som…
… gillar ett högt tempo, har ett genuint intresse för, och kunskap om, maskiner i stort. Vi ser gärna att du har jobbat i en liknande roll tidigare men det är inget krav. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra, ha en positiv inställning och hellre ställer frågan – Ja, men hur löser vi det här då? före – Varför blev det så här? även om den frågan också ska ställas för att lära för framtiden.

Idag ses god datavana som en självklarhet och har du tidigare erfarenheter från olika uthyrningsprogram är det en merit.


Körkort
Krav: B –Personbil
Meriterande: B96, BE, C och Hjullastare

Språk
Krav: Svenska
Meriterande: Engelska

Lön
Månadslön

Tjänstens placering:
Övermo industriområde, Leksand

Anställningsvillkor
Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning som ev. inleds med en provanställning med tillträde enligt ök under våren 2019.

Sista ansökningsdag:
1 mars 2019 men urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas även innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan redan idag.

Kontaktinformation
Platschef, Andreas Abris, 073-633 41 04, andreas.abris@ramirent.se
HR – Ansvarig, Mikael Wilén, 073-633 41 76, mikael.wilen@skoglunds.se

Jobbansökan: Uthyrare/Servicetekniker, Leksand

  • Dra filer hit eller
    Här laddar du upp ditt CV och ditt ansökningsbrev (max 10 MB vardera)
  • Om du har ett uppdaterat CV på din Linkedin-profil så kan du klistra in länken här.
    För att kunna utföra rekryteringsprocessen så kommer vi att behandla dina inskickade personuppgifter om utbildningar och anställningar. När tjänsten eller tjänsterna är tillsatta så kommer dina uppgifter att raderas. Informationen samlas in av oss. Det är vi Fastighetsbolaget Nils Skoglund AB, Box 260, 793 26 Leksand, orgnr 556089-6390 som är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att meddela oss. Men om du återkallar ditt samtycke påverkar det inte vår behandling av dina uppgifter innan du återkallade det. Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.